Erdoğan'ın mitingi için iki farklı afiş

Erdoğan'ın mitingi için iki farklı afiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na atıfta bulunarak "Ayın 3'ünce açıklama yapacakmış. Bay Kemal, ayın 3'ünde biz de Şanlıurfa'dayız. Biz de oradan açıklamamızı yapacağız" demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı gün açıklama yapacağını duyurduğu Şanlıurfa'da 'afiş tartışması' yaşanıyor.

Tartışmanın nedeni ise Erdoğan'ın mitingi için iki farklı afiş çalışmasının yapışmış olması. Eski AKP meclis üyesi Bilal Tekatlı, miting için hazırlanan afişleri sosyal medya hesabından paylaştı. Tekatlı paylaşımında afişlerdeki adreslerin farklılığına dikkat çekti. Tekatlı, yaşanan durumu, "kopukluğun resmi" olarak niteledi.

Tekatlı'nın paylaşımı şu şekilde:

"AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın ve büyükşehir belediye başkanlığı arasındaki kopukluğun resmidir. Karar verin; Abide Kavşağı mı? Novada arkası mı?"
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Şanlıurfa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile aynı günde miting yapacağını duyurmuştu. Miting öncesi Ak Parti'de çatlak oluştu. Erdoğan'ın mitingi için iki farklı afiş hazırlandı. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Şanlıurfa'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile aynı günde...

Habere geri dön: Erdoğan'ın mitingi için iki farklı afiş

Öne Çıkan Haberler