Babacan'dan Erdoğan'a yanıt: Kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu?

Babacan'dan Erdoğan'a yanıt: Kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sen git çocuk bezi satmaya devam et” sözlerine yanıt verdi.

Haftalık basın toplantısındaki konuşmasında Erdoğan cevap veren Babacan, “Kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu? Hem kendinize hem de bu güzel ülkeye yazık ettiniz” ifadelerini kullandı.

'Kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu?'

Babacan şu ifadeleri kullandı:

“Ben Davos'tayken arkamdan atmış tutmuş. Zannediyor ki ben bundan gocunacağım. Bu utanılacak bir şey mi? Çocuk bezi satmak, ev tekstili satmak utanılacak bir şey mi? Evet, ben esnaf bir ailenin çocuğuyum. Çocukluğumda, daha ilkokulda bile( Ankara) Çıkrıkçılar Yokuşu'ndaki dükkanımıza gider çalışırdım. Hamdolsun, boğazımdan tek bir lokma haram geçmedi."

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Ocak'ta yaptığı konuşmada DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ı hedef alarak, “Bu işin rekabetinin oluşması lazımmış. Yahu sen rekabet nedir bilir misin? Sen git çocuk bezi satmaya, home tekstil üretmeye devam et” demişti.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...DEVA Partisi Genel başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi hakkındaki...

Habere geri dön: Babacan'dan Erdoğan'a yanıt: Kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu?

Öne Çıkan Haberler