Yavaş'tan 15 Mayıs mesajı: Seçimden sonra Gökçek'i ne bekliyor

Yavaş'tan 15 Mayıs mesajı: Seçimden sonra Gökçek'i ne bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sözcü TV'de ekranlarında Saygı Öztürk ve Deniz Zeyrek'in sunduğu Başkent Kulisleri programının konuğu oldu. Yavaş programda Öztürk ve Zeyrek'in seçimle ilgili sorularını yanıtladı.

"ÇİFT MAAŞ ALMAYACAĞIZ"

Daha önce 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağını açıklayan Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olması halinde de çift almayacaklarını ifade etti. Yavaş, "Sayın İmamoğlu ve benim daha önceden de belediye başkanlığı görevlerimiz var. Bu tecrübeleri de yansıtacağız. Tabi ki çift maaş almayacağız. Böyle bir durum söz konusu olmaz" dedi.

"3-4 KATRİLYONLUK YOLSUZLUĞU YARGIYA VERDİK"

Gazeteci Saygı Öztürk'ün Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dönemine yaşanan yolsuzluk iddialarını hatırlatarak "Yolsuzluk dosyalarından neden bir sonuç çıkmıyor?" sorusuna Yavaş şunları söyledi,

"İnşallah herhalde 15 Mayıs'ı bekliyor hepsi. 3-4 katrilyonluk yolsuzluğu yargıya verdik. Bizim görevimiz bulduğumuz yolsuzluğun üzerine gitmek, ondan sonrası yargının işi."

ABB Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında seçime dair açıklamalarda bulundu. Melih Gökçek dönemi yolsuzluk iddiaları hatırlatılan Yavaş... Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...ABB Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında seçime dair açıklamalarda bulundu....

Habere geri dön: Yavaş'tan 15 Mayıs mesajı: Seçimden sonra Gökçek'i ne bekliyor

Öne Çıkan Haberler