Son seçim anketi açıklandı: MHP baraj altında kaldı!

Son seçim anketi açıklandı: MHP baraj altında kaldı!

Avrasya Araştırma şirketi sahibi Kemal Özkiraz bir video paylaşım sitesinde yayınlanan programa konuk oldu. Türkiye’nin siyasi geleceğine ilişkin çarpıcı iddialarda bulunan Özkiraz, deprem konusunda çok eleştiri alan Ak Parti için enkaz altında kaldılar dedi.

CUMHUR İTTİFAKINA DÖRT KÖTÜ HABER

Seçimlerle ilgili sorulan bir soruya Kemal Özkiraz çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Özkiraz, son yapılan anket sonuçlarına yönelik atıfta bulunarak ‘’öyle bir gidecekler ki, çok iddialı söylüyorum, Cumhuriyet Halk Partisi açık ara birinci parti olacak, Millet ittifakı çok açık ara meclis çoğunluğunu da ele geçirecek, MHP muhtemelen grup kuramayacak, Ak Parti de 200 milletvekilini çıkartamayacak. Cumhur İttifakı’na ihtiyaç olmadan da Parlementer Sisteme geçilebilecek bence’’ dedi.

CHP BİRİNCİ PARTİ OLACAK, MHP BARAJ ALTINDA KALACAK

26 ilde 2 bin 612 kişi ile yaptığı anket çalışmasını açıklayan Kemal Özkiraz’ın anketinden çıkan sonuçlara göre CHP birinci parti olacağını, Ak Parti'nin ise onu izleyeceğini ifade etti.

Ayrıca Özkiraz MHP’nin baraj altında kalacağını vurguladı.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz katıldığı bir yayında çarpıcı iddialarda...

Habere geri dön: Son seçim anketi açıklandı: MHP baraj altında kaldı!

Öne Çıkan Haberler