Şenocak "kimin çocuğusun" demişti: Fatih Altaylı ne yapacağını açıkladı!

Şenocak "kimin çocuğusun" demişti: Fatih Altaylı ne yapacağını açıkladı!

Habertürk gazetesi yazarı ve Habetürk televizyonu sunucusu Fatih Altaylı, haddini aşarak Diyanet’in verdiği fetvayla ilgili "Sapıklar, gidin porno sektörüne girin" diye yazmıştı. İlahiyatçı ve yazar İhsan Şenocak, Altaylı'ya "Kur’an’a sövdüğüne göre sen İslam çocuğu olamazsın, kilisenin de aile hukuku var. O halde kilise çocuğu da olamazsın. Öyleyse söyle Fatih Altaylı sen kimin çocuğusun?" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Din İşleri Yüksek Kurulu ise depremzede çocuklara ilişkin "evlat edinenle evlatlık arasında evlenme engeli olmadığı" açıklamasının bağlamından koparıldığını açıklamıştı.

Yapılan açıklamaları görmezden gelen Fatih Altaylı, İhsan Şenocak'ın sözlerine köşesinden yanıt verdi. Şenocak'ın ismini anmayan Altaylı, "Yıllardır hezeyanları ile toplumu germiş bir siyasal İslamcı ve bir Cumhuriyet karşıtının bana yönelik sözleri olmuş. Okurlar “Yanıt ver” diyor. Vermem. Bu tartışmaların deprem felaketinin önüne geçmesini istemediğim için vermeyeceğim. Onu ve benzerlerini yargıya havale edeceğim." dedi.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Depremzede çocuklar üzerinden Diyanet’i eleştiren gazeteci Fatih Altaylı eleştirilere...

Habere geri dön: Şenocak "kimin çocuğusun" demişti: Fatih Altaylı ne yapacağını açıkladı!

Öne Çıkan Haberler