Özdağ, Bahçeli'yi eleştirdi: Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı

Özdağ, Bahçeli'yi eleştirdi: Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Bahçeli'nin HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile çekilen fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Özdağ, bu görüntünün Türk siyasetine ve milliyetçiliğine ihanet olarak geçeceğini söyledi.

Özdağ, Bahçeli ve Yapıcıoğlu'nun Diyarbakır'da Erdoğan için oy istediğini belirtti. HÜDA PAR, Türkiye'de yasal olarak faaliyet gösteren İran destekli Hizbullah'ın siyasi kolu olarak biliniyor. Özdağ'ın paylaşımı, Bahçeli'nin son dönemde HÜDA PAR ile yakınlaşmasına yönelik eleştirileri yansıtıyor.

Ümit Özdağ, son dönemde sık sık ırkçı açıklamaları ve muhalefete muhalefet eden tavırlarıyla gündeme geliyordu. Ancak bu kez, MHP lideri Bahçeli'nin HÜDA PAR lideriyle çekilmiş fotoğrafını eleştirerek farklı bir hamle yaptı. Özdağ'ın paylaşımı, Türk milliyetçiliği ve İslamcı siyasi hareketler arasındaki gerilimleri de yansıtıyor.

Bahçeli ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak daha önce yaptığı açıklamalarda HÜDA PAR ile ittifak yapabileceklerini söylemişti. MHP ve HÜDA PAR arasındaki bu yakınlaşma, Türkiye'deki siyasi dengeleri değiştirebilecek potansiyele sahip. Özellikle milliyetçi seçmenler arasında bu yakınlaşmaya yönelik eleştiriler de artıyor.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, HÜDA PAR lideriyle fotoğraf paylaşan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı" dedi. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, HÜDA PAR lideriyle fotoğraf paylaşan MHP lideri Devlet...

Habere geri dön: Özdağ, Bahçeli'yi eleştirdi: Türk milliyetçiliğine ihanetin fotoğrafı

Öne Çıkan Haberler