Mansur Yavaş: Ak Parti'nin nasıl içine siniyor?

Mansur Yavaş: Ak Parti'nin nasıl içine siniyor?

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan ve Hür Dava Partisi'nden (HÜDAPAR) milletvekili adayı olan bir kişiyi hatırlattı.

Yavaş, "Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa HÜDAPAR'ın programını okuyun, onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar önce onun cevabını versinler" dedi. Ayrıca Yavaş, "Devletin milli güvenliği, milli güvenlik politikası, dış politikası giderse bitermiş, hayır! İyi yapılan her şeyden gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yavaş, Türkiye'nin menfaatini ve haklarını her zaman koruyacaklarını vurguladı ve bunun en önemli teminatlarının kendisi, partisinin genel başkanı ve diğer beş parti genel başkanı olduğunu söyledi. Yavaş, "Artık bu şekilde korkutmaktan başka malzemeleri kalmadı" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Son olarak Yavaş, "Allah nasip ederse 15 Mayıs'tan sonra Ankara nasıl 31 Mart 2019'dan sonra yeni bir zihniyete ulaştıysa inşallah Türkiye ferahlayacak" dedi.

Mansur Yavaş, Ankara'da düzenlenen bir toplu açılış töreninde konuştu ve iktidarın kendisine ve muhalefete yönelik açıklamalarına cevap verdi. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Mansur Yavaş, Ankara'da düzenlenen bir toplu açılış töreninde konuştu ve iktidarın...

Habere geri dön: Mansur Yavaş: Ak Parti'nin nasıl içine siniyor?

Öne Çıkan Haberler