Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li dört belediyeye deprem soruşturması talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li dört belediyeye deprem soruşturması talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, deprem felaketinin yıkıma neden olduğu Hatay’da, uzmanlardan oluşturulacak bir heyetin Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin deprem felaketinin sonuçlarındaki sorumluluklarının araştırılması için talimat verdiği bildirildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden oldu. Yaklaşık 14 milyon vatandaşın etkilediği depremde 41 bin 156 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, depremin yıkıma neden olduğu Hatay’da yerel yönetimlerin sorumlulukların araştırılması talimatı verdi.

CHP Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında konunun uzmanlarından oluşturulacak bir heyet, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ Belediyesi’nin deprem felaketinin sonuçlarına ilişkin sorumluluklarının araştıracak.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...CHP, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Defne Belediyesi ve Samandağ...

Habere geri dön: Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li dört belediyeye deprem soruşturması talimatı

Öne Çıkan Haberler