Kılıçdaroğlu: Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle

Kılıçdaroğlu: Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu daha önceki "Sabredin 3 Aralık'a kadar. Çok güzel şeyler açıklayacağız. 3 Aralık'ı bekleyin geliyor gelmekte olan" ifadelerini yineledi. Açıklamasının devamında Kılıçdaroğlu, "Ey dünya sana da sesleniyorum, sen de 3 Aralık'ı bekle" dedi.

"EY DÜNYA SEN DE 3 ARALIK'I BEKLE"

Çok çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Geleceğimiz, evlatlarımız için umutluyum. Umudu ve mutluluğu beraber yaşatmak zorundayız. Bütün insanlarımızı kucaklayabiliriz. Bu toplum hasletlerine yeniden geri dönecektir.

Dünyaya da seslenmek isterim; insanımız senin ucuz işgücün değildir. Ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Toprağımız senin çöp toplama alanın değildir. Ey dünya seninle teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, demokraside, hayvan haklarında, çevrecilikte, iyi olan her şeyle rekabet etmeye geliyoruz!.. Ey dünya sana da sesleniyorum, sen de 3 Aralık'ı bekle!"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce "Sabredin 3 Aralık'a kadar" sözünü yineleyerek "Ey dünya seninle teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, demokraside, hayvan haklarında, çevrecilikte, iyi olan her şeyle rekabet etmeye geliyoruz!.. Ey dünya sana da sesleniyorum, sen de 3 Aralık'ı bekle" dedi. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce "Sabredin 3 Aralık'a kadar" sözünü...

Habere geri dön: Kılıçdaroğlu: Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle

Öne Çıkan Haberler