Kılıçdaroğlu, baş başa akşam yemeğinde teklif etti! Özgür Demirtaş o görseli paylaştı: "Hay Allahım yarabbim"

Kılıçdaroğlu, baş başa akşam yemeğinde teklif etti! Özgür Demirtaş o görseli paylaştı: "Hay Allahım yarabbim"

Kılıçdaroğlu yurt dışı ziyaretleri kapsamında ekonomi kadrosunu kurdu, alanında uzman birçok isme danıştı. Bu kadro arasında dünyaca ünlü Türk ekonomist Daron Acemoğlu, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit, Hacer Foggo ve Angela Merkel'in sağ kolu Jeremy Rifkin de yer alıyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dün bu isimler hakkında "Hepsi mükemmel tercihler" demişti. İddiaya göre Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a "ekonomi yönetimini" teklif etti.
OTELDE BAŞ BAŞA YEMEK
Kılıçdaroğlu, cumartesi günkü program için İstanbul'a bu hafta geldi. Dün akşam ise, Medya Koridoru'ndan Canan Kaya'nın aktardığına göre; Özgür Demirtaş ile Harbiye'deki Hilton Oteli'nde baş başa yemek yedi.
Görüşme saatler sürdü; masaya ekonomi, seçim stratejileri ve adaylık tartışmalar gibi birçok önemli başlık yatırıldı.
'YATIRIM ÇEKME' DESTEĞİ VE 'PARA YÖNETİMİ' TEKLİFİ
Kaya, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a "para yönetimini devretme" teklifinde bulunduğunu, ayrıca Türkiye'ye yatırım çekme konusunda destek istediğini aktardı.
Öte yandan görüşmelerin bu kapsamda devam edeceği belirtildi.
ÖZGÜR DEMİRTAŞ O GÖRSELİ PAYLAŞTI: "HAY ALLAHIM YARABBİM"
Kılıçdaroğlu-Demirtaş görüşmesi sosyal medyanın da gündemine yansıdı. Kullanıcılardan biri, Demirtaş'ın yüzü ile 100 Dolar üzerindeki Benjamin Franklin portresini birleştirdiği görseli paylaşarak "Özgür Demirtaş parayı yönetirse TL ;" notunu düştü.
Paylaşımı alıntılayan Demirtaş gönderisine "Hay Allahım yarabbim" ifadelerini ekledi.
Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günlerdir "3...

Habere geri dön: Kılıçdaroğlu, baş başa akşam yemeğinde teklif etti! Özgür Demirtaş o görseli paylaştı: "Hay Allahım yarabbim"

Öne Çıkan Haberler