Jorge Jesus Rayo Vallecano maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu! Transfer gerek dedi ve Ronaldo sözleri...

Jorge Jesus Rayo Vallecano maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu! Transfer gerek dedi ve Ronaldo sözleri...

Dünya Kupası'na verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, ilk hazırlık mücadelesinde İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrılırken, tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
İŞTE JESUS'UN O SÖZLER
"TRANSFER GEREK"
"Şu anda Fenerbahçe'nin yabancı sınırı nedeniyle kontenjan dolu. Birini transfer edebilmek için birini silmemiz gerekiyor. Lemos yaklaşık 5 aydır oynamıyordu. Bugün iyi bir karşılaşma oynadı Transfer dönemi başladığında neler yapacağımıza bakacağız. Bruma ve Lemos'un kadroya eklenmesi için birilerinin gitmesi gerekiyor. Savunma bölgesinde sayı anlamında sorun yaşayabiliyoruz. O bölgeyi güçlendirmek için transfer iyi olabilir. Haftada 1 maç yapabiliyor olsaydık bu sorunlarla karşılaşmazdık. Başarının bedeli bu. Defans bölgesinde daha iyi olabilmemiz için takviye yapmamız gerekecek."
"YABANCI SINIRI..."
"Yabancı sınırı olmasaydı Türk futbolunun gelişmesi için daha iyi olabilirdi. Avrupa futboluna baktığınız zaman bu tarz yabancı sınırlamaları yok. Yabancı sınırı daha düşük liglerde var. Bu ülkelerde futbol bu yüzden gelişmek istemiyor. Bence futbol anlamında gelişmesi gereken şey altyapılar. Kulüplerin gelecekleri altyapılar. Türk futbolunu yönetirken bu durumun düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum."
"RONALDO İLE ARAMIZDA İYİ BİR BAĞ VAR"
"Cristiano Ronaldo'nun durumunu iyi anlıyorum. Aramızda iyi bir bağ var. Cristiano Ronaldo, dünyadaki her oyuncuya örnek olmalı. Paraya ihtiyacı yok. İlk yıllarındaki tutkusuyla oynuyor. Bu da futbola duyduğu aşkı gösteriyor. Böyle büyük futbolcu olunuyor."
"TEMPOMUZU KORUMAK İÇİN YAPIYORUZ"
"Aslında bu maçları da maç tempomuzu korumak adına yapıyoruz. Bu anlamda bu maçlar önemli. 21'indeki kupa maçına kadar çalışacağız. Lige verilen ara bize iyi geldi. Sakat oyuncularımız geri döndü, iyileştiiler. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzeldir. Takımımın performansını beğendim, iyiydik."
"BARÇA'YI, REAL'İ YENDİLER"
"Rakibimiz kaliteli bir takım. Barça ve Atletico'yla berabere kaldılar, Real Madrid'i yendiler. Bu tarz maçlar hazırlıktan fazlası değildir. Biz bu hazırlıkları iyi yapıp hedefimize ulaşmak istiyoruz."
JOAO PEDRO AÇIKLAMASI
"Joao Pedro ile ilgili kesin bir bilgim yok. Hastaneye gitti. Gerekli testler yapılacak. 2 tane daha sakat oyuncumuz var. Luan 3 aydır bizle değil. Arda da sakatlandı. Umarım, Pedro'nun durumu ciddi değildir. Dünya Kupası'ndaki oyuncularımız da belli bir süre izin yapacak. Önümüzde kupa ve Trabzonspor gibi iki önemli maç var."
ARDA GÜLER...
"Milli takımda bir sakatlık yaşadı Arda. Umarım en kısa sürede döner. Luan da tedavi görüyor. Umarım en kısa sürede döner."
"VALENCIA TATİLİ HAK ETTİ"
"Batshuayi'nin henüz 1 maçı eksik. Son maçını henüz oynamadı. Valencia 3 maçta da iyi oynadı, goller attı. Kalitesini gösterdi. Batshuayi de gol attı. 3. maçta oynayacak mı bilmiyorum ama şu an aklımda olan şey Valencia'nın aramıza çabuk katılması. Tabii ki bir tatil yapacak, bunu hak etti. Ancak, bir an önce aramıza katılmasını istiyorum. Batshuayi'nin de çabucak aramıza dönmesini umut ediyorum."
Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasını hazırlık...

Habere geri dön: Jorge Jesus Rayo Vallecano maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu! Transfer gerek dedi ve Ronaldo sözleri...

Öne Çıkan Haberler