İYİ Parti'den seçim kampanyası videosu: 'Recep bey sunar'

İYİ Parti'den seçim kampanyası videosu: 'Recep bey sunar'

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine yönelik seçim kampanyasını duyurdu. İletişim kampanyası, "ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi" temalarını ele alıyor. İlk videosu "Ahlakın Sonu" başlığıyla yayınlanan kampanyanın videosunda, hırsızlığı ödüllendiren bir anlayışın var olduğu ve yargılayan, hedef gösteren, tehdit eden bir yönetimin iş başında olduğu vurgulanıyor.

Video, "Recep bey sunar" yazısıyla başlıyor ve bir yurttaşın elektrik kesintisi nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı anlatmasıyla devam ediyor. Türk Tabipleri Birliği'nin Tıp Bayramı nedeniyle İstanbul'da düzenlediği yürüyüş sırasında polis müdahalesi ve HES yapımına karşı çıkan bir yurttaşın sözleri de videoda yer alıyor.

Videonun "Ahlakın sonu" başlıklı bölümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aşağılayıcı sözleri öne çıkıyor. Erdoğan'ın, "Bunlar çürük, bunlar sürtük...Bazı haysiyetsiz, namussuz kişiler...Be haddiniz bilmez, be ahlaksız...Be adi...Sen ne geri zekâlısın yahu..." ifadeleri yer alıyor.

Videonun bir diğer bölümünde ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu döneme ilişkin yolsuzluk iddiaları yer alıyor. Videoda Soylu'nun "Millet güven bakar, millet ahlak bakar...Türkiye'nin en çok yolsuzluğa bulaşmış iktidarlarından bir tanesi...Belediyelerde yolsuzluk, belediyelerde yolsuzluk, kamu kuruluşlarında yolsuzluk..." sözleri de yer alıyor.

İYİ Parti'nin seçim kampanyasının dijital mecralarda başlamasıyla birlikte Türkiye genelindeki billboardlarda da kampanya afişleri görülmeye başlandı. Kampanyanın bir sonraki aşamasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşmasının yer aldığı bir video paylaşılmıştı. İYİ Parti'nin seçim kampanyası, seçimlere yaklaşık bir ay kala hız kazanmaya devam ediyor.

İYİ Parti'nin seçim kampanyası için yayınladığı ilk video, "Ahlakın Sonu" başlığıyla tartışmalara neden oldu. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...İYİ Parti'nin seçim kampanyası için yayınladığı ilk video, "Ahlakın Sonu"...

Habere geri dön: İYİ Parti'den seçim kampanyası videosu: 'Recep bey sunar'

Öne Çıkan Haberler