İmamoğlu, Anadolu turuna çıkıyor: Listede 15'ten fazla şehir var

İmamoğlu, Anadolu turuna çıkıyor: Listede 15'ten fazla şehir var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu önümüzdeki günlerde de aralarında Sinop, Karabük, Dersim, Artvin, Giresun ve Hakkari’nin de bulunduğu 15’ten fazla şehri ziyaret etmeyi planlıyor.

İmamoğlu, bugün Kastamonu’yu ziyaret ederek, İBB'nin yapımına katkı sağladığı Daday Belediyesi kapalı pazar yerinin açılışını yapacak. İmamoğlu, aynı zamanda şehir merkezini de ziyaret ettikten sonra esnafla da buluşacak. İmamoğlu, daha sonra Safranbolu’ya geçerek burada da belediyenin katkısının olduğu yatırımların açılışını yapacak.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, İmamoğlu önümüzdeki günlerde de aralarında Sinop, Karabük, Dersim, Artvin, Giresun ve Hakkari’nin de bulunduğu 15’ten fazla şehri ziyaret etmeyi planlıyor.

İBB’nin 'kardeş belediyesinin' bulunduğu illere çeşitli yardımlarda bulunan büyükşehir belediyesi, aynı zamanda bu şehirlerde terminal, pazar yeri, altyapı gibi çeşitli yatırımlara da imza atıyor. İmamoğlu, son olarak ekim ayında da İBB’nin yapımına katkı ve destek verdiği Divriği Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışına katılmıştı.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...İmamoğlu, bugünkü Kastamonu ve Safranbolu ziyaretlerinin ardından İBB’nin 'kardeş...

Habere geri dön: İmamoğlu, Anadolu turuna çıkıyor: Listede 15'ten fazla şehir var

Öne Çıkan Haberler