İbrahim Tatlıses, AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya fena bilendi: Gerçek yüzünü anlatacağım

İbrahim Tatlıses, AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya fena bilendi: Gerçek yüzünü anlatacağım

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba'nın hem partisinden hem de milletvekilliğinden istifa etmesiyle ilgili ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım" dedi.
"GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATACAĞIM"
Geçmiş dönemlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı da olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" ifadelerine yer verdi.
FAKIBABA'NIN İSTİFA PAYLAŞIMI
Manidar bir paylaşımla istifasını duyuran Fakıbaba, açıklamasında şu satırlara yer verdi: "2003'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için ana oy veren hemşerilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."
AKŞENER'LE YOL YÜRÜYECEK
Öte yandan, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa kararı alan Fakıbaba, Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti'ye katılma kararı aldı. Fakıbaba, konuyla ilgili değerlendirmesinde "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba'ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti'ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım'la iki kez görüştüm ve ikna oldum" dedi.
Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...AK Parti...

Habere geri dön: İbrahim Tatlıses, AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya fena bilendi: Gerçek yüzünü anlatacağım

Öne Çıkan Haberler