Fatih Altaylı’dan Erdoğan’a sert çıkış: O sözleri herkese hatırlatırım

Fatih Altaylı’dan Erdoğan’a sert çıkış: O sözleri herkese hatırlatırım

Fatih Altaylı sosyal medya hesabı üzerinden Ak Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 1999 depremi sonrası söylenenlere atıfta bulunarak “. Çok istiyorlarsa herkese hatırlatırım.” Diye yazdı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan depremden saatler sonra bir açıklamada “Gün tartışma günü değil günü geldiğinde tuttuğumuz defteri açacağız." İfadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın bu sözlerine çok büyük tepki gelirken gazeteci Fatih Altaylı’da iktidara yüklenenler arasındaydı.

"ÇOK İSTİYORLARSA HERKESE HATIRLATIRIM"

Altaylı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün herkesi susturmaya çalışan iktidar ve iktidar medyası 1999 depreminden sonra o günün iktidarına neler demişti gayet net hatırlıyorum. Çok istiyorlarsa herkese hatırlatırım.” Diye yazdı. Altaylı paylaşımın devamında " "Eğer çok istiyorlarsa, o günün manşetlerini, o gün yazdıkları yazıları hatırlatırım kendilerine. Hafızayı beşer nisyan ile malül olabilir. Ama benimki iyidir. Hele hele arşiv var ya o arşiv. Asla unutmaz. Sakın ola ki, şimdi silmeye sildirmeye de kalkışmayın. Hepsi elimde mevcut" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Gazeteci Fatih Altaylı 1999 depreminde söylenenler üzerinden açıklama yaparak...

Habere geri dön: Fatih Altaylı’dan Erdoğan’a sert çıkış: O sözleri herkese hatırlatırım

Öne Çıkan Haberler