Cumhurbaşkanı Erdoğan "73 yıl sonra aynı gün diyerek" mesaj verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "73 yıl sonra aynı gün diyerek" mesaj verdi!

Son günlerde Türkiye'nin gündeminde seçimlerin öne çekileceği tarih konuşulurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan konuyla ilgili önemli bir mesaj geldi. Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Erdoğan, 14 Mayıs 1950 tarihine dikkat çekerek "Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, altılı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere yeter diyecektir" ifadelerini kullandı.

ENFLASYON MESAJI: ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA HIZLA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRECEĞİZ

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bizim hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Karşımızda ucube ittifakın hezeyanlarıyla uğraşarak bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yetiştirebilmenin tatlı telaşını yaşayarak hazırlanıyoruz.

Sıkıntılarımız elbette var ama hiçbiri üstesinden gelinemeyecek hususlar değil. En büyük sorunumuz enflasyondu, o da düşüşe geçti. 2022 yüzde 64'le kapattığımız enflasyonun inşallah önümüzdeki aylarda yüzde 50'lere, 40'lara, 30'lara doğru hızla düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Enflasyona sebep olan tuzakları bozduk.

Asgari ücrette, memur ve emekli maaşlarında yüksek oranlı artışlara gittik. Ek gösterge düzenlemesini tamamladık. Sözleşmelilere kadro verdik. Emeklilik için yaşı bekleyenleri taleplerini karşıladık. Sosyal yardım yelpazesini genişlettik. Vatandaşlarımızı uygun şartlarda ev sahibi yapmaya yönelik konut kampanyaları düzenledik.

"MENDERES 14 MAYIS'TA SANDIKTAN EZİCİ BİR ZAFERLE ÇIKMIŞTI"

Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de "Yeter, söz milletindir" diyerek milletin gönlüne girmiş, sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. Rahmetli Özal darbenin gölgesinde girdiği seçimde önemli bir başarı kazanmıştı. Biz de şimdi "Yeter söz de karar da gelecek de milletindir" diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, altılı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere yeter diyecektir.

TSK'nın başkomutanı olan Cumhurbaşkanı fiilen 6'lı masanın emir eri gibi davranacak. Tabii bunlar gel deyince gelecek, git deyince gidecek adaylara, başkanlara alışmışlar. Cumhurbaşkanını da öyle tasavvur ediyorlar. Hadi CHP'nin kodlarında bu faşizm, bu hoyratlık var, ötekilere ne oluyor? Gerçi durmuş saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir diyorlar. Altılı masa işi çıktığından beri oraya bulaşan herkesin çamur siyaseti yarışına girişmelerini esefle takip ediyoruz.

İnşallah 2023 seçimlerinden sonra 'Türkiye Yüzyılı'nın mimarı olarak milletimin görevlendirmesiyle yine karşınızda olacağım.

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyona dair konuşurken "Düşüşe geçti. inşallah önümüzdeki...

Habere geri dön: Cumhurbaşkanı Erdoğan 73 yıl sonra aynı gün diyerek mesaj verdi!

Öne Çıkan Haberler