Cumhur İttifakı'na solcu parti katılıyor: Olumlu yanıt geldi

Cumhur İttifakı'na solcu parti katılıyor: Olumlu yanıt geldi

Millet İttifakı'nın adayı Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklanmasının ardından siyaset arenasında hareketlilik sürüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan seçimlerde kıyasıya yarışacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin yapılması için karar alacak.

Bugün siyaset kulislerinde AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'na yeni partilerin katılacağı öne sürüldü. HÜDA-PAR da ittifak içerisinde yer alması beklenirken bir de sol partinin Cumhur İttifakı'na katılacağı gündeme geldi.

İddialara göre merhum Bülent Ecevit'in partisi Demokratik Sol Parti (DSP) Cumhur İttifakı'na katılacak.

İddialar sonrasında DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

A Haber canlı yayınında Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'ndan bugüne kadar kendilerine teklif ulaşmadığını beliren Aksakal, "teklif gelirse değerlendiririz" dedi.

Aksakal'ın açıklaması şu şekilde:

"Tabi ki değerlendiririz. Yarın zaten başkanlık kurulu toplanıyor. Cumartesi günü de parti meclisimiz toplanıyor. Bu konuların görüşülüp bir şekle evrilmesi sağlanacak. Umuyorum önümüzdeki seçimler Türk milleti adına hayırlı olur."

Seçim öncesi siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Cumhur İttifakı'na solcu bir partinin katılacağı öne sürülmüştü... O parti netleşti ve olumlu yanıt verdi. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Seçim öncesi siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Cumhur İttifakı'na solcu bir...

Habere geri dön: Cumhur İttifakı'na solcu parti katılıyor: Olumlu yanıt geldi

Öne Çıkan Haberler