CHP'ye yönelik silahlı saldırının ardından Kılıçdaroğlu konuştu!

CHP'ye yönelik silahlı saldırının ardından Kılıçdaroğlu konuştu!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, binanın önünde 6-7 el ateş edildiğini duyurdu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganın kaçtığı bildirildi.

KILIÇDAROĞLU VE AKSAKAL GÖRÜŞMESİ

Öte yandan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'la bir araya geldi.

Görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, saldırıyı kınadığını ve bu olayın siyasi bir saldırı olduğunu düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, demokratik bir ülkede böyle olayların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığına saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada "Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim arzularımızdan birisi. Bu olmayacak bir daha Türkiye'de" ifadelerini kullandı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı hakkında ilk açıklama geldi. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan...

Habere geri dön: CHP'ye yönelik silahlı saldırının ardından Kılıçdaroğlu konuştu!

Öne Çıkan Haberler