Cemal Enginyurt: Bin tane Gökçek olsa ne yazar!

Cemal Enginyurt: Bin tane Gökçek olsa ne yazar!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, yaptırdığı dinazorlarla anılan İ. Melih Gökçek’in oğlu, yandaş Beyaz Tv’nin sahibi Osman Gökçek hakkındaki SÜMEN6 programındaki sözleri yeniden gündem oldu. Millet İttifakı ve Altılı Masa'nın liderleri hakkında ileri geri konuşan Gökçek'lere Cemal Enginyurt tarihe geçecek cevaplar verdi.

Cemal Enginyurt'un ifadeleri şu şekilde:

"Temel beye bu Melih Gökçek çok böyle insani olmayan twit attı. İnsani değil bak. İslami zaten değil de. İnsani bile değil. Dedi ki ‘artık hastalandın. Ölümde gözünün önüne geldiyse. Bakalım Millet İttifakı’ndan yana mısın Cumhur İttifakı’ndan yana mısın? Bir tövbe etme fırsatı bulursun artık’ dedi. Bende bunu eleştirdim. Dedim ki ‘ya bu ne İslam’a, ne insanlığa yakışmaz. Bu mu senin ahlaki anlayışın? Bu mu senin insanlığın?’ dedim. Şimdi bunu da söyledim Osman Gökçek’e. Osman Gökçek bana ne cevap yazdı biliyor musun? Çok ilginç. ‘ Saadet Partisi bizim kardeşlerimiz. Yarın onlar Cumhur İttifakı’nda’ dedi. Yani böyle dengesiz. Muhtemelen sağlıklı bir kafası da yoktu; geceydi… Bu kadar. Telefonumu da kapattı açmadı. Meşgule attı. Ama inşallah bir yerde karşılaşacağız. Karşılaştığımızda da ona bir güzelliğim olacak Allah nasip ederse."

SÜMEN6 Sunucusu Mücahit Enes Turbil: "Tehdit vari bir konuşma mı geçti?"

Enginyurt: "Yok, tehdit edebilir mi? Osman Gökçek kim tehdit kim ya? Alayı aslan olsa ne yazar onların Mücahit’ciğim. Melih Gökçek olsa ne yazar. Bin tane Gökçek olsa ne yazar Cemal Enginyurt’a. Vız gelir tırıs gider ya. Öyle yazarak çizerek de olmuyor. Delikanlı adam gelecek. Yerimiz yurdumuz belli. Ankara sokaklarında tek başıma dolaşıyorum. Bir sürü yanında çakalı iti var. Koruması var. Eğer yüreği yetiyorsa, bu kadar cesurlarsa gelsinler. Öyle sanaldan tehdit ederek adamlık olmuyor. Adamlık ortaya çıkmakla olur. Bir de adamlık böyle kavgayla gürültüyle olmaz. Doğru söylediğine inanıyorsan, hakikaten bir şeye inanıyorsan çıkar anlatırsın, konuşursun. Bir televizyon geçirmiş eline Beyaz Tv diye. Önüne gelene oradan çakıyor, hakaret ediyor."

Cemal Enginyurt’un, yaptırdığı dinazorlarla anılan İ. Melih Gökçek’in oğlu, yandaş Beyaz Tv’nin sahibi Osman Gökçek hakkındaki SÜMEN6 programındaki sözleri yeniden gündem oldu. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Cemal Enginyurt’un, yaptırdığı dinazorlarla anılan İ. Melih Gökçek’in oğlu, yandaş...

Habere geri dön: Cemal Enginyurt: Bin tane Gökçek olsa ne yazar!

Öne Çıkan Haberler