Bu kadarı da yapılmaz! Ronaldo'ya kapıyı gösteren Manchester United'dan olay Messi paylaşımı

Bu kadarı da yapılmaz! Ronaldo'ya kapıyı gösteren Manchester United'dan olay Messi paylaşımı

Arjantin, Dünya Kupası çeyrek final maçında Hollanda'yı seri penaltı atışları sonunda yenerek adını yarı finale yazdırdı. Bunun üzerine Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Lisandro Martinez için yaptığı paylaşım olay oldu.

ARJANTİN YARI FİNALE YÜKSELDİ

Karşılaşmada Arjantin'in gollerini Molina ve Messi(p) kaydederken, Hollanda'yı uzatmalara taşıyan golleri ise Beşiktaş'ın yıldızı Weghorst kaydetti. Uzatmalar da beraberlikle geçilirken, penaltı atışları sonunda Arjantin yarı finale yükselen takım oldu.

MANCHESTER UNITED'DAN OLAY PAYLAŞIM

Manchester United'ın Arjantinli futbolcusu Lisandro Martinez'i tebrik etmek amacıyla yaptığı "Bir adım daha" ifadesinin kullanıldığı paylaşım ise büyük ses getirdi. Cristiano Ronaldo ile yolları ayıran Manchester United, paylaşımda Martinez'in Messi ile olan fotoğrafını kullandı. Futbolseverler, sosyal medyada bu hareketin Cristiano Ronaldo'ya bir gönderme olduğunu savundu.





Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Cristiano Ronaldo ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran Manchester United, resmi sosyal...

Habere geri dön: Bu kadarı da yapılmaz! Ronaldo'ya kapıyı gösteren Manchester United'dan olay Messi paylaşımı

Öne Çıkan Haberler