Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ı uyarmıştık: Bir damat krizi daha çıkmasın!

Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ı uyarmıştık: Bir damat krizi daha çıkmasın!

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak Halk TV'de canlı yayına katıldı ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Programda, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a dair sözleri de ele alındı. Davutoğlu, Albayrak'ın siyasete girişine ilişkin, "Albayrak'ı siyasete almayın. Bu, hem size (Erdoğan) hem de kendisine zarar verir" diye uyardığını dile getirdi.

YENİ BİR DAMAT VAKASI OLABİLİR!

Erdoğan'ın bir diğer damadı olan Selçuk Bayraktar'a dair de konuşan Davutoğlu, "Selçuk Bayraktar, takdir ettiğim bir isim. Ama tavsiyem alanında kalmasıdır. Diğer damadın yaşadığı şeyi yaşamasa bile alanda yaptığı hizmet, siyasette yaptığı hizmetten çok daha önemlidir. Biz geldiğimizde de kimsenin akrabalık ilişkisine bakmayız. Memlekete hizmet eden herkese destek veririz. Keşke bir tane Baykar değil on tane Baykar olsun" dedi.

Davutoğlu, seçimi kazandıklarında da savunma sanayisinde gelişmelerin hiçbirine zarar verilmeyeceğini de vurguladı.

"BEŞTEPE'DE PERİNÇEK EKOLÜNDEN ADAMLAR VAR"

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki etkilerine dikkat çekti ve atamalar konusunda devlet yetkilileri yerine Bahçeli'ye danışıldığını belirtti. Davutoğlu ayrıca, Perinçek ekolünden adamların Beştepe'deki kritik noktalarda bulunduğunu ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV'de canlı yayında AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Berat Albayrak konusunda uyardıklarını açıkladı. Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV'de canlı yayında AKP Genel başkanı...

Habere geri dön: Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ı uyarmıştık: Bir damat krizi daha çıkmasın!

Öne Çıkan Haberler