Acun Ilıcalı'dan Survivor için bir sürpriz isim daha!

Acun Ilıcalı'dan Survivor için bir sürpriz isim daha!

TV8 ve Exxen platformalarının sahibi Acun Ilıcalı, 2023 Survivor için güçlü bir ekip kurmaya hazırlanıyor. Ünlü televizyoncu, Berdan Mardini'den sonra yarışmada olacak bir ünlüyü daha açıkladı. Buna göre, Hayat Bilgisi'nde Var Mısın Arif karakterine hayat veren Ümit Erdim de Survivor'da yarışacak. Acun Ilıcalı, bu bilgiyi Twitter hesabından paylaştı.

ÜMİT ERDİM SURVİVOR'A GİDİYOR

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle adını duyuran oyuncu Ümit Erdim, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olma heyecanını yaşamıştı. Çiçeği burnunda baba bu kez bambaşka bir heyecanla televizyon ekranlarına geri dönecek. Acun Ilıcalı Survivor 2023'te yarışacak ikinci yarışmacı olarak Ümit Erdim'i açıkladı.

BERDAN MARDİNİ DE SURVIVOR'A GİDİYOR

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te yer alacak ilk ismi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklamıştı. Ilıcalı, ünlü türkücü Berdan Mardini'nin yeni sezonda kadroda yer alacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Böylelikle Survivor 2023 kadrosunda yarışacak iki isim belli olmuş oldu!

Ayrıntılar haberin devamındadır… HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE DO/KUNUNUZ...Survivor 2023'te sürprizler peş peşe gelmeye devam ediyor. Berdan Mardini'nin ardından...

Habere geri dön: Acun Ilıcalı'dan Survivor için bir sürpriz isim daha!

Öne Çıkan Haberler