Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi! Yönetime beklenmedik talep... 'Ayrılmak istiyorum' Okan Buruk öyle bir yanıt verdi ki...

Okan Buruk ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Galatasaray özellikle son oynadığı karşılaşmalar sonrası iyi bir hava yakalarken, Sarı-Kırmızılılar'ın Al-Hilal'den kadrosuna kattığı golcü oyuncu Bafetimbi Gomis'ten takımdan ayrılmak istediğine dair flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi! Yönetime beklenmedik talep... 'Ayrılmak istiyorum' Okan Buruk öyle bir yanıt verdi ki...
Haber Girişi: 15.11.2022 12:42
Abone Ol 

Galatasaray'daki ikinci dönemini yaşayan, Sarı-Kırmızılılar'ın Arabistan ekibi Al-Hilal'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Son haftalarda Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yükselen performansı sonrası gözden düşen ve kadroda yer bulmakta zorlanan tecrübeli oyuncudan yönetime beklenmedik bir talep geldi. Akşam'ın haberine göre; Forma şansı bulmakta zorlanan 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu, devre arasında ayrılmak talebini yönetime iletirken, Okan Buruk'tan bu karara 'veto' geldi.

GOMIS KRİZİ...

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında Bafetimbi Gomis krizi patlak verdi. Mauro Icardi'nin form tutması sonrası iyice gözden düşen ve forma şansı bulamayan Gomis'in, oynamak için takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Ocak ayında bu planını hayata geçirmek isteyen 37 yaşındaki golcünün karşısına Okan Buruk engeli çıktı.

6 MAÇTA 4 GOL

Takımda kalıp kalmayacağı belirsizken, Haris Seferovic'in formsuzluğu sonrası sezona fırtına gibi bir giriş yapan Bafetimbi Gomis, 6 lig maçında attığı 4 golle adeta kurtarıcı olmuştu. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarını kazandıran Fransız yıldız, Gaziantep ve Kasımpaşa maçlarının kazanılmasında da attığı gollerle hayati rol oynamıştı. Ancak bu tatlı rüya, Mauro Icardi'nin form tutması sonrası sona ermiş durumda.

'BANA İHTİYAÇ YOK'

Arjantinli yıldızın attığı goller, yaptığı asistler ve oynadığı futbolla formayı kapması, Gomis'i saf dışı bıraktı. Son 4 lig maçının 3'ünde süre almayan ve oynadığı maçta sadece 6 dakika sahada kalan golcü futbolcu, artık kendisine ihtiyaç kalmadığını düşünüyor. Öyle ki Bafetimbi Gomis'in, yedek kalmayı istememesi sebebiyle Ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini yönetime ve teknik heyete ilettiği bilgisine ulaşıldı.

OKAN BURUK: SANA İHTİYACIMIZ VAR!

Galatasaray yönetiminin uzun lig maratonunda etkili golcüsünü kaybetmek istemediği bilinirken, teknik direktör Okan Buruk'un da Gomis'i bırakmaya niyetinin olmadığı vurgulandı. Genç çalıştırıcının Bafetimbi Gomis ile özel bir görüşme yaptığı ve "Sen bu takım için çok önemli bir oyuncusun. Kupada finali ve şampiyonluğu hedefliyoruz. Seni burada sürekli kullanacağım. Lig de çok uzun bir maraton. Senin kazandıracağın her bir puana ihtiyacımız olacak. Benimle şampiyonluk görmeden hiçbir yere gitmiyorsun!" dediği öğrenildi. 37 yaşındaki golcünün bu güven sonrası fikrinin değiştiği gelen bilgiler arasında.

KUPADA TAKIMINI SIRTLADI

Teknik direktör Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'i kupada oynanan 2 maçta da 90 dakika sahada tuttu. Kastamonuspor ile oynanan ve 7-0 biten mücadelede 1 gol 3 asiste imza atan golcü futbolcu, Ofspor ile oynanan ve 2-1 kazanılan maçta her ne kadar gol ve asist yapamasa da girdiği sayısız pozisyonla rakip savunmayı yıpratmıştı.

Yorumlar
Yorum Yap
Kimseyle mail adresiniz paylaılmayacaktır.
This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.

Öne Çıkan Haberler