Fenerbahçelileri çıldırtan basın toplantısı! Hakan Çalhanoğlu'nun Arda Güler açıklaması kıyameti kopardı

İskoçya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek A Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu basın toplantısına katıldı. Hakan'ın genç futbolcular Arda Güler ve Emirhan İlkhan hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşuldu.
Fenerbahçelileri çıldırtan basın toplantısı! Hakan Çalhanoğlu'nun Arda Güler açıklaması kıyameti kopardı
Haber Girişi: 16.11.2022 00:03
Abone Ol 

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, basın toplantısında takıma yeni katılan genç yıldız Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullandı. Ancak Hakan, Arda'ya az şans veren Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus'a gönderme yaptı. Hakan'ın açıklamalarına Fenerbahçeli taraftarlar çok sert tepki gösterdi.

"KORUMA BİR YERE KADAR"

Hakan Çalhanoğlu, "Arda ve Emirhan burada olduğu için çok mutluyum. İnşallah kulüplerinde çok süre alırlar. Bazen maçlara bakınca Arda'nın sonradan oyuna girdiğini görüyorum, hocanın korumalıyız açıklamalarını görüyorum. Koruma bir yere kadar. Tecrübe kazanması gerekiyor oynayarak. Ben de genç yaşta oynayıp başladım" dedi, ardından gençlere tavsiyede bulundu.

"AVRUPA'YA GİTSİNLER"

Hakan, "Gençlerin Avrupa'ya gitmesi her zaman tavsiye ettiğim bir şey. Her zaman benim isteğim bu. Türkyie tabii ki zor bir lig. Ama Avrupa bence bakılan bir bölge. Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatın da oluyor. Benim tavsiyem Avrupa'da oynamaları" açıklamasında bulundu, ortalık karıştı.

TEPKİ YAĞDI

Fenerbahçeli taraftarlar Hakan'ın isim vermeden teknik direktör Jorge Jesus'u hedef almasına tepki yağdırdı. Sosyal medyada birçok mesaj paylaşıldı.

Yorumlar
Yorum Yap
Kimseyle mail adresiniz paylaılmayacaktır.
This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.

Öne Çıkan Haberler