Turabi ile Hilmicem Survivor All Star 2018'de

2018 Şubat ayında başlayacak olan Survivor All Star kadrosuna Hilmicem'in de dahil edilmesinden sonra gözler Turabi'ye çevrildi. Hilmicem ile Turabi'nin açık olması ise Survivor'da nasıl günlerin yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Survivor All Star 2015'te aralarında su sızmayan Hilmicem ile Turabi ikilisinin daha sonrasında arası açılmıştı. Survivor All Star 2018 kadrosunda yer alan iki isminde aralarında neler yaşanacağı konusunda henüz net bir bilgi gelmedi.

Survivor All Star 2015 kadrosunda Bozok, Taner, Hilmicem ve Nadia ile iyi bir ekip ruhu kurmuşlar ve özellikle Hilmicem ile Turabi'nin aralarında su sızmamıştı. Ancak Turabi son olarak geçtiğimiz aylar içerisinde sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile Hilmicem ile arkadaşlığını noktaladığını resmen açıklamıştı.
Turabi'den Hilmicem'e Gönderme
Turabi, Survivor'da yakın arkadaşı olan Bozok ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak eklediği notta Hilmicem'e de gönderme yapamadan geçmemişti.

Turabi notunda, " İki Survivor'dan elde avuçta bir Bozok Baba kaldı. Paraları baba aldı, dost diye görünenleri şöhret sardı. İki Survivor'dan da bana bir tek sen kaldı Bozok Baba..." mesajını paylaştı.