Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen Roma'da Evleniyor

Olaylı seyreden aşkları ile magazin gündemine bomba gibi düşen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen'in evlilik kararı aldıkları iddiası ortaya atıldı. 2018'in ilk haftalarında Roma'da nikahları kıyılacağı iddia edilen çiftin kutlamaları ise Ferzan Özpetek'in evinde olacak.
DÜĞÜN HAZIRLIKLARI İDDİASI
Takvim'in haberine göre beraberliklerini inişli ve çıkışlı yaşayan Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen dünya evine girmeye hazırlanıyor. Haklarında çıkan dedikodulara kulaklarını tıkayıp, ilişkilerinde önemli bir adıma imza atan çiftin düğün hazırlıklarına başladığı iddia edildi.

İlk evliliğini 2011 senesinde Onur Saylak ile Paris'te gerçekleştiren güzel oyuncunun bu evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor. Gelen bilgiler doğrultusunda işletmecilik yapan Umut Evirgen ile önümüzde ki yılbaşında Roma'da nikah masasına oturması beklenen Tuba Büyüküstün konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
ÇİFTİN NİKAH ŞAHİDİ FERZAN ÖZPETEK
İkilinin evlenmeyi planladıkları yerin ise Caner Erkin ve Şükran Ovalı gibi isimlerin nikah kıyarken tercih ettikleri şehir Roma olacağı konuşuluyor. Konsoloslukta kıyılacak nikahın düğün kutlamasının ise, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı film olan İstanbul Kırmızısı'nın yönetmeni olan Ferzan Özpetek'in evinde gerçekleşeceği belirtildi. Çiftin nikah şahitliğini de yapacağı öne sürülen Ferzan Özpetek'in yanı sıra ikilinin evlilik konusunu herkesten sır gibi sakladığı belirtildi.