Söz neden yok 28. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Söz TV ekranlarının sevilen dizilerinden Söz'den izleyicilerine yeni bir haber geldi. Söz dizisinin 28. bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı resmen açıklandı. Söz yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Serhat Kılıç'ın oynadığı Söz dizisinde heyecan 28. bölüm ile devam ediyor. Ancak Söz dizisinin 28. bölümü yılbaşı tatili nedeni ile 1 Ocak 2018 Pazartesi gününde yayınlanmayacak.
Söz 27. Bölüm Özeti
F16'ların hedefinde Hatice'yi bulan Yavuz zor kararını vermek üzeredir. Diğer taraftan da TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için kendilerini tehlikeye atarak risk atacaktır. Tüm bunlar yaşanırken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışırken Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık içerisine girer.

Yücel Ertürk'ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak'ın yarattığı tehdit karşısında önlemlerini arttırırken Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze kalacaktır.
Söz Neden Yok Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Star TV ekranlarının fenomen dizisi Söz'ün bugün 1 Ocak 2018 Pazartesi gününde yeni bölümü yayınlanmayacak. Bunun nedeni ise yılbaşı tatili. Söz dizisinin 28. yeni bölüm 8 Ocak Pazartesi gününde saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.