Reyhanlı'ya düşen roket 17 yaşındaki genç kızın sonu oldu

Reyhanlı'ya yine roket düştü. Terör örgütü YPG tarafından Afrin'den ateşlenen 2 roketin Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştüğü ve roketin bir evi isabet aldığı belirlendi. Roketli saldırıda ilk gelen bilgilere göre 17 yaşındaki bir kızın hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Terör örgütü YPG kontrolünde bulunan ve Afrin bölgesinden ateşlenen 2 roket, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düştü. Yaşanan roketli saldırıda 17 yaşındaki bir kızın hayatını kaybettiği belirlenirken 1 kişi de yaralandı.
17 Yaşındaki Genç Kızı Hazin Sonu
Suriye tarafından atılan iki roketten birinin Hatay'ın Reyhanlı ilçesi'nde bulunan Gülltepe mahallesindeki 3 katlı bir eve isabet etmesi sonucunda 17 yaşındaki bir kız canından oldu. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken saldırı da 1 kişi de yaralandı. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi açıklamasında, "Bugüne kadar ilçemize 30'un üzerinde roket isabet etti. Bu olaylarda 50'nin üzerinde kişi yaralandı, 1'i Suriyeli olmak üzere bugün kaybettiğimiz gencimizle 2 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Roket isabet eden ev ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.