Kastamonu'daki Kazada Ölenlerin Komşu Olduğu Öğrenildi!

Kastamonu'da dün akşam saat 21.30 sularında meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden 6 kişinin, komşu Binen ve Ergin ailelerinden olduğu ve Yürekveren köyünde bulunan yakınlarına bayram ziyareti sebebiyle gittikleri ifade edildi.

Daday ilçesinden Yürekveren köyüne bayram ziyareti için yola çıkan 6 kişinin yer aldığı Enver Binen kontrolündeki 37 DC 250 plakalı otomobil ve Kastamonu merkezden Küre ilçesine giden Ali Erol'Un yönetimindeki 37 AAD 050 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpıştığı bildirildi.
6 Kişi Hayatını Kaybetti
Kazada aynı otomobil içerisinde yer alan 58 yaşındaki sürücü Enver Binen'in, 53 yaşındaki eşi Kadriye Binen'in, 17 yaşındaki Sibel Binen'in, 15 yaşındaki Serenay Binen'in, 60 yaşındaki Kezban Ergin'in ve 19 yaşındaki Müzeyyen Ergin'in hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kazadan sonra Daday ilçesinin Ertaş köyünde ikamet eden Binen ve Ergin ailelerinin komşu olduğu öğrenilirken, bayram ziyaretine gittikleri belirlendi. Komşu ailelerin, merkez Yürekveren köyünde yer alan tanıdıklarına gittiği esnada kazanın meydana geldiği ifade edildi.

Öte yandan kazada yaşamını yitiren kişilerin, kazanın yaşandığı gün bir mekanda birlikte otururken çektirmiş oldukları fotoğrafında ortaya çıktığı belirlendi.