Fatih Terim istifa eder iddiası

Milliyet yazarından bomba gibi bir Fatih Terim iddiası geldi. Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen bugün yayınladığı yazısında şampiyonluğun kaçması halinde teknik direktör Fatih Terim'in istifasını sunacağını iddia etti.

Fatih Terim'li Galatasaray, bu akşam Göztepe karşısında 1 puan dahi alsa şampiyonluğunu ilan edecek. Rakiplerinin maçlarına bile bakmaya gerek kalmadan 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray olacak. Cemal Ersen ise bu akşam Galatasaray ile ilgili olarak bomba gibi bir haber yayımladı.
İstifa Eder
"Bugün Fatih Terim için çok özel bir gün. Ya tamam diyecek ya da devam diyecek. Tam 17 hafta sonra yine rakip Göztepe olacak. Rakipler ise pusuda bekleyerek ya olursa diye beklemede kalacak. Galatasaray'ın burada şampiyonluğu vermesi ise adeta bir dram olabilir. Futbol bu. Geçmişte buna benzer örnekleri çokça gördük. Geçmişte ne trajediler yaşandı. Maç bittiği zaman şampiyon Galatasaray olmazsa eğer teknik direktör Fatih Terim istifa eder. Doğruca da Bodrum'a tatile gider. İmparator'a da aslen bu yakışır." dedi.